Acasa Educatie EDUCAȚIE | MICUL PRINȚ ȘI ROADELE TOAMNEI

EDUCAȚIE | MICUL PRINȚ ȘI ROADELE TOAMNEI

de Oana Diaconescu
0 comentarii
Grădinița Micul Prinț Pitești
„Roadele toamnei…la Micul Print! „- editia aII-a,  octombrie 2023

Grădinița „Micul Prinț” din Pitești, județul Argeș a organizat târgul de toamnă „Roadele toamnei”, activitate educativă de care s-au bucurat nu doar preșcolarii, ci și părinții și bunicii lor.

Cadrele didactice, alături de invitații de seamă, autorități locale și reprezentanți ai ISJ Argeș s-au distrat alături de micuții antreprenori, bucurându-se împreună de… roadele toamnei.

Grădinița Micul Prinț Pitești

Grădinița Micul Prinț Pitești

Dulcețuri, murături, prăjituri, fructe, legume, decorațiuni de toamnă și multe alte minunății au fost comercializate pe standurile expuse de micuții prinți și prințese de la grădiniță.

Mulțumim dragi părinți pentru implicarea dumneavoastră în organizarea acestui târg, mulțumim preșcolarilor care au fost deliciul tuturor.

Mulțumim reprezentantilor Inspectoratului Școlar Județean Argeș și reprezentanților Primăriei Pitești pentru că au fost alături de noi în această zi specială.– a transmis prof. Maria Marin, directorul GPP Micul Prinț  în urma acestui eveniment educațional.

 

Sumele strânse vor fi folosite pentru îmbunătățirea bazei materiale a fiecărei grupe, iar produsele rămase au fost donate unui azil de bătrâni.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie