Acasa Talent TALENT | MARRA, SENZAȚIA MOMENTULUI

TALENT | MARRA, SENZAȚIA MOMENTULUI

de Oana Diaconescu
0 comentarii
Mara Bratu, artista de 16 ani din Argeș, cunoscută sub numele de scenă MARRA,  a lansat recent o nouă piesă, care deja face furori pe Youtube.
Melodia se numește „UN ACUM”,  poate fi văzută și AICI,  și a fost difuzată deja de Antena 1, în emisiunea Neața cu Razvan și Dani, și de postul Radio Pro FM
 „UN ACUM” a venit la pachet cu tot felul de sentimente și trăiri, și este o piesa la care țin foarte mult, și le sunt recunoscătoare tuturor persoanelor implicate în acest proiect.
A fost o atmosferă magică de la primul demo din studio, până la sfârșitul zilei de filmare, și sper să se simtă și dincolo de ecrane.
 Melodia transmite faptul că ar trebui să trăim mult mai mult în prezent…ar trebui să lăsăm gândurile care ne invadează și toate temerile, și sa trăim momentul în care ne aflăm.
Am observat ca începem din ce in ce mai mult sa nu mai fim atenți la persoanele din jur, sa ne gandim mereu la viitor, la trecut, la ce avem de făcut…si piesa transmite faptul ca ,,Avem doar Un acum”.
Prin acest single, am vrut sa promovam pozitivitatea, sa arătăm ca ne putem bucura si din lucruri simple.
Piesa este făcută in studiourile Sicvrio, clipul este făcut de David Mogan & Ioana M Stan. –  a declarat Mara Bratu, pentru Stiri din Muntenia
Aceasta nu este singura performanță a Marei, din ultimul timp. Ea a cântat pe scena Hard Rock Cafe  împreună cu trupa cu Vunk în urma cu un an,  și alături de Rareș, câștigătorul One True Singer, show care a fost difuzat pe  HBO MAX.
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie