Acasa Educatie Lovitura de teatru in invatamantul local: Adevarul incepe sa iasa la lumina

Lovitura de teatru in invatamantul local: Adevarul incepe sa iasa la lumina

de Oana Diaconescu
0 comentarii

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Conform surselor noastre,  in urma cu 4 ani, mai exact in februarie 2017, doamna profesoara Gabi Nedelcu, director la acea vreme al Liceului Tehnologic IC Petrescu Stalpeni, a fost reclamata la Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Motivul? Reclamantii, au considerat un abuz faptul ca sora doamnei actualmente fost director, angajata inca din anul 2005 la liceu, pe un post de Ingrijitoare a fost mutata pe un alt post vacant, cel de Administrator de Patrimoniu.

Conform aceluiasi document, al carui extras il anexam mai jos, sora dnei prof Nedelcu a fost angajata pe postul sus mentionat deoarece indeplinea conditiile de studii si a fost singura persoana angajata a departamentului nedidactic care si-a manifestat intentia de a se transfera pe postul respectiv.

De fapt a fost singura persoana care a depus cerere atunci cand postul respectiv a fost vacantat.

Astfel, totul s-a intamplat curat, transparent si in temeiul legii.

Astazi, redactia „Gazeta de Stalpeni” a intrat in posesia unui extras de document care contine raspunsul primit de la ANI.

Asadar, concluzia Agentiei NAtionale de Integritate este:

„nu au fost  identificate elemente de incalcare a regimului  juridic al conflictului de interese in materie administrativa”.

si aceeasi agentie de integritate dispune

  1. „Clasarea lucrarii nr. 6514/S/II/24.02.2017
  2. Comunicarea raportului de evaluare persoanei evaluate”

Contactata, doamna profesor Nedelcu a confirmat firul intamplarilor prezentate mai sus.

„Sunt bucuroasa pentru ca s-a facut dreptate.  Chiar imi doresc ca lumea sa stie ca eu am respectat intotdeauna litera legii si nu am incalcat in calitate de manager legislatia in vigoare asa incat sa-mi pun in pericol libertatea sau sa aduc prejudicii de imagine institutiei”

Persoanele care se simt vizate de acest articol au drept gratuit la replica.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”12px”][penci_image_gallery images=”2316,2315″ gallery_columns=”2″ row_gap=”10px” col_gap=”10px” heading=”CAPTURI DOCUMENTE”][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][/vc_row]

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie