Acasa Educatie Liceul Tehnologic „I C Petrescu”: sa culegem roadele proiectului “ROSE”

Liceul Tehnologic „I C Petrescu”: sa culegem roadele proiectului “ROSE”

de Oana Diaconescu
0 comentarii

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Un vechi proverb romanesc spune : “Ce semeni aia culegi”.

Iata ca, la Liceul IC Petrescu, fosta directoare, dna prof. Gabriela Nedelcu a semanat si, de cules….. ne place sa credem ca o fac elevii de la liceu, principalii beneficiari ai proiectului ROSE, despre care Gazeta de Stalpeni a relatat anterior.

Potrivit surselor noastre, vestile bune au inceput sa apara inca din 15. 03.2021, cand au fost achizitionate 40 de laptopuri, iar saptamana trecuta la liceu au fost aduse 5 table interactive, urmand ca in viitor scoala sa fie dotata cu videocamere WEB si alte echipamente IT.

“ Pentru implementarea Proiectului ROSE si pentru ca liceul de la Stalpeni este eligibil, s-a primit un bonus de 32.000 euro, bani din care tocmai au fost achizitionate echipamente IT. Pe langa acest bonus discutam despre alte dotari, in valoare de peste 100.000 euro. Proiectul a fost demarat in octombrie 2020 si se desfasoara pe o perioada de doi ani” – Prof Nedelcu Gabriela.

Va reamintim ca in acest moment, proiectul ROSE, runda a III-a, este in plina desfasurare la Liceul Tehnologic “I C PETRESCU” Stalpeni.

Este vorba despre un grant de 150.000 euro, in afara celor 32.000 euro bonificatie. Elevii claselor a IX-a pana la a XII-a beneficiaza de activitati remediale, de consiliere in cariera si de consiliere psihopedagogica. De asemenea, proiectul prevede amenajarea a patru sali de clasa, dotarea cu echipamente IT, mobilier, o sala multimedia, trei cabinete, laptopuri, o imprimanta multifunctionala 4 D, dar si excursii tematice cu elevii, precum Turul Romaniei.

Atasam fotografii ale Acordului de Parteneriat, semnat in 2020, intre Ministerul Educatiei si Cercetarii (la acea vreme ministru era dna. Prof. Monica Anisie) si Liceul I C Petrescu, reprezentat de dna prof Nedelcu Gabriela, contabilul sef dl. Mesteacan Eugen si coordonatorul proiectului dl. Ion Bulac.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][penci_image_gallery images=”5961,5962″ gallery_columns=”2″ row_gap=”20px” col_gap=”20px” heading=”Captura proiect ROSE”][/vc_column][/vc_row]

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie