Acasa Educatie EDUCAȚIE | La Pitești a sosit „Toamna în Luminiș”! Artizanii: G.P.P. „Luminișul Pădurii” și complicii lor

EDUCAȚIE | La Pitești a sosit „Toamna în Luminiș”! Artizanii: G.P.P. „Luminișul Pădurii” și complicii lor

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Târgul Toamna ȋn Luminiş,  s-a desfăşurat astăzi la Grădiniţa cu Program Prelungit “Luminişul Pădurii” Piteşti sub ȋndrumarea doamnelor educatoare, cu sprijinul părinţilor şi coordonarea doamnei director Anghel Claudia.

Activitatea educațională a avut ca scop să ofere preşcolarilor aptitudini, ȋncurajare şi motivare ȋn obţinerea succesului antreprenorial. Ideea a pornit din dorinţa de a-i învăța pe copii să se bucure de roadele toamnei, să le ofere şi altora, să recicleze materialele de care nu mai au nevoie, să le valorifice prin vânzarea lor și din profitul obținut să-şi satisfacă dorințe precum: excursii cu copiii din grupă, achiziţionarea de cărţi, table interactive, jocuri şi jucării, cadouri pentru copii, amenajarea Insulei de lectură, etc.

Considerăm că preşcolarii au nevoie de mai mult decât rutina zilnică din grădiniţă pentru a-şi folosi imaginaţia şi a se menţine motivaţi să exploreze, experimenteze, cunoască, cerceteze.    Aşadar, este important ca ȋmpreună, ȋn calitate de educatori şi factori educaţionali să-i motivăm constant pe copii să studieze, să apreciem efortul lor indiferent de rezultate şi să-i ȋncurajăm spre ȋndeplinirea sarcinilor cu plăcere. – a declarat prof. Claudia Anghel pentru Știri din Muntenia

Alături de cadrele didactice și de părinţi, de reprezentanţii I.S.J Argeş, ai Primăriei Piteşti, ai Școlii Negru Vodă, ai comunităţii locale, și a tuturor celor prezenți astăzi la GPP Luminișul Pădurii Pitești,  copiii au înțeles ce înseamnă să fie echilibraţi, să cunoască noțiuni despre venituri, cheltuieli, și, de ce nu, despre economii.

În urma evenimentului, piticilor li s-a exemplificat  faptul că  banii rezultă din muncă, dar mai ales, că orice faptă bună ne aduce cu un pas mai aproape de România în care visăm să trăim cu toții. 

  

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie