Acasa Educatie Jandarmii Argeșeni – Acțiune educativă de prevenție a faptelor antisociale, în instituțiile școlare din județul nostru

Jandarmii Argeșeni – Acțiune educativă de prevenție a faptelor antisociale, în instituțiile școlare din județul nostru

de Redactia
0 comentarii

Jandarmii argeșeni desfășoară periodic activități preventiv-educative în instituțiile de învățământ din județul Argeș, cu scopul de a crește gradul de siguranță a cetățenilor și  de a preveni faptele antisociale în zona instituțiilor școlare.

Pe  16 iunie, a avut loc o activitate organizată la Școala Postliceală Sanitară ”Christiana” Pitești.  Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Argeș le-au vorbit celor  prezenți despre diferite aspecte referitoare la normele de conviețuire socială, precum și ce trebuie făcut pentru a nu deveni victimă a faptelor antisociale și consecințele pe care le pot avea aceste fapte asupra lor.

Partenerii jandarmilor argeșeni au fost  reprezentanți ai A.N.I.T.P. – C.R. Pitești care au prezentat teme referitoare la prevenirea traficului de persoane.

Jandarmeria Argeș are o prezență activă în cadrul instituțiilor de învățământ de pe raza județului Argeș, astfel că activitățile vor continua și în perioada următoare, având în vedere că urmează examenele de bacalaureat.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie