Acasa Educatie ÎN PRAG DE VACANȚĂ, PROIECT EDUCAȚIONAL IMPORTANT ORGANIZAT LA PITEȘTI

ÎN PRAG DE VACANȚĂ, PROIECT EDUCAȚIONAL IMPORTANT ORGANIZAT LA PITEȘTI

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Învățământul argeșean demonstreză încă o dată importanța acordată educației de calitate.

Bazându-se parcă pe principiul Ziua Muncii se sărbătorește prin .. muncă , profesorii de la câteva înstituții de învățămant din Argeș au întâmpinat  vacanța mare cu organizarea unui proiect educațional de amploare, și anume , ediția a-II -a a Simpozionului Județean COPILĂRIA – TĂRÂMUL MIRACOLELOR.

Coordonatorii proiectului au fost Școala Gimnazială „Traian” Pitești, Organizația Salvați Copiii Filiala Argeș,
GPP Primii Pași Pitești, Asociația Meșteșuguri Argeșene Argeș, Liceul Tehnologic Nr. 1 Mărăcineni și Casa Corpului Didactic Argeș.
Simpozionul s-a desfășurat pe data de 10 iunie 2022, orele 14:00-16.00, la Casa Corpului Didactic Argeș,  cu prezență fizică sau sincron pe platforma Google Meet, cu participarea tuturor celor înscriși.
Participanţii au  prezentat momente semnificative din activitatea didactică, precum şi din alte activităţi extraşcolare care se pot constitui în exemple de bună practică, fiind încadrate în una din următoarele secţiuni:
1.Drepturile copilului
2. Parteneriate și proiecte educaționale;
3. Optimizarea procesului instructiv-educativ prin dialogul intercultural;
4. Dimensiunea europeană în educaţie – Creativitate.
Printre invitații de seamă ai doamnei profesor Corina Deonise, directorul  adjunct al  Scolii Gimnaziale Traian, s-au numarat și reprezentanții Inspectoratului Județean Argeș, doamna profesor Adriana Briceag, Inspector pentru Învătămantul Primar  și domnul profesor Teodor Ionuț Minciună, Inspector pentru Educație Timpurie.
Dincolo de seriozitatea impusă de temele abordate, și de protocolul specific unui asemenea eveniment, atmosfera a fost una relaxată, colegială, buna dispoziție fiind la ea acasă.
Unul dintre momentele preferate de participanți a fost acela al organizării unei tombole cu premii, când  doamna Adriana Briceag a câștigat o bombonieră, iar domnul Teodor Minciună o agendă roz.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie