Acasa Eveniment (VIDEO!) SORIN BROTNEI, EX-AKCENT, DECLARAȚII EXCLUSIVE! | În ce relații este cu Adi Sînă și cum sună muzica trupei acum

(VIDEO!) SORIN BROTNEI, EX-AKCENT, DECLARAȚII EXCLUSIVE! | În ce relații este cu Adi Sînă și cum sună muzica trupei acum

"De zece ani nu am mai participat la un concert Akcent!"

de Oana Diaconescu
0 comentarii
fost membru Akcent

Weekend -ul trecut a avut loc la Vâlcea a doua ediție a festivalului de muzică retro „We love Music – 2023”.

Printre numele celebre prezente pe scenă în prima seară s-a numărat și Akcent, trupă deținută în prezent de Adrian Sînă și care s-a destămat în urmă cu 10 ani.

Elementul surpriză l-a constituit, însă, apariția în public a lui Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent.

Mulți dintre fani  nu și-au mai îndreptat atenția către Adi Sînă ce performa pe scenă, ci către Sorin care fredona, alături de cei din public melodiile binecunoscute. Sorin Brotnei a cântat, a dansat și s-a distrat împreună cu soția lui și câțiva prieteni, dar și cu fanii ce-și reaminteau cu nostalgie momentele de glorie ale trupei Akcent.

Despre relația lui cu Adrian Sînă și ce părere are despre muzica trupei de acum, la zece ani de la destrămare,  aflați din declarația exclusivă a lui Sorin Brotnei, pentru Știri din Muntenia:

 

Prestația lui Adrian Sînă de la We love Music Festival  – 2023 a dezamăgit mulți fani, unii dintre ei exprimându-si opiniile atât în timpul concertului, cât și pe rețelele de socializare.

De asemenea, aceștia și-ar  fi dorit ca Adi Sînă să-l fi invitat pe scenă pe Sorin Brotnei, fostul său coleg de trupă. Ar fi fost un gest elegant, ce putea fi făcut de  dragul timpului în care au cunoscut succesul împreună și al fanilor care i-au susținut mereu, necondiționat.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie