Acasa Editorial HAGI, VIITORUL, EDUCAȚIA ȘI ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT

HAGI, VIITORUL, EDUCAȚIA ȘI ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT

de Redactia
1 comentarii
Gheorghe Hagi, unicul rege în viață al României ne-a demonstrat aseară, că România lucrului bine făcut este posibilă în societatea noastă actuală, însă numai din buzunarul propriu și numai prin muncă cinstită.
Păcat ca nu am reușit sa construim o astfel de Românie, o Românie educată, iar cei care sunt obligați și au posibilitatea să o facă, sunt încă ocupați să se lupte pentru beneficiile personale și enorme pe care le obțin din banul public și nicidecum pentru țara și oamenii lor.
Trăim încâ într-o Românie needucată, după atâția și atâția ani, și după atâtea și atâtea promisiuni!
Paradoxul maxim pentru afirmația de mai sus, când HAGI a adus primul titlu de campionă din istorie la FARUL, îl reprezintă ruga din stradă a profesorilor pentru niște salarii decente, către politicieni mizerabili și plini de studii făcute la a doua tinerețe, dar mediocri când au studiat cât au putut, atunci când a fost timpul lor să studieze…
Ipocrizia și ciordeala banului public sunt la ele acasă, într-o țată acaparată de eterne personaje publice infecte.
De aceea, în mintea tuturor ar trebui să fie nelipsită o paralela între faptul că HAGI a construit o bază sportivă, un stadion pe care nici măcar nu l-a numit după numele sau, ci VIITORUL, si o Românie atât de sluțită în ultima vreme.
Cu toții ar trebui să ne gândim pe care cale ne-am dori să mergem, și care variantă ne reprezintă cu adevărat, pe noi, ca nație, ca oameni, ca popor.
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

VIDEO! | Meciul galeriilor și al eternelor orgolii | Stiri din Muntenia 28 mai 2023 - 9:03

[…] (VIDEO) Rupere de nori – Pitești, 24.05.2023 AUR îi sprijină gratuit pe români HAGI, VIITORUL, EDUCAȚIA ȘI ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT Ansamblul „Hora” din Argeș – succes uriaș în Turcia EDUCAȚIE – […]

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie