Acasa Eveniment EVENIMENT | Forest Run & MTB – VÂLCEA 2022 – Eveniment sportiv organizat în scop caritabil

EVENIMENT | Forest Run & MTB – VÂLCEA 2022 – Eveniment sportiv organizat în scop caritabil

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Ieri a avut loc cursa de alegare Vâlcea Forest Run 2022 , pe trei distanțe diferite: 5 km, 10 km și 21 km. Astăzi se desfășoară competiția pe biciclete.

Evenimentul este organizat de Fundația Comunitară Vâlcea, alături de sponsori și parteneri, în sprijinul comunității vâlcene.

Video:   Alergătorii  își făceau încălzirea, înainte de a lua startul

Prin Vâlcea Forest Run punem la dispoziţia comunităţii un mecanism de întâlnire, interacţiune şi de implicare în strângerea de fonduri pentru proiectele pe care le consideră de impact. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, companiile şi alergătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează.

În an pandemic, la ediția din 2021, am reușit să organizăm evenimentul cu două direcții #aleargăacasă și #aleargăînpădure, mobilizând 380 de sportivi de pretutindeni, dintre care 90 de copii, peste 30 de sponsori și parteneri, 50 de voluntari și peste 450 de donatori și susținători, precum și 56 806 RON, bani care au fost redirecționați către 5 cauze.

Avem cele 7 povești câștigătoare: Asociaţia Vatra cu idei, Asociația SMILE, GI pentru animale, GI Project Apollo, GI Vaideeni și Fundația Comunitară Vâlcea, cu proiecte din domeniul social, educație, dezvoltare comunitară și sănătate și vă invităm să vă înscrieți pentru a îi putea susține!  – declară organizatorii pe site-ul Fundației

Anul acesta s-au înscris peste 500 de participanți  (adulți și copii), cu toții având ca scop comun  cauzele  caritabile ale Fundației Comunitare Vâlcea.

Mai multe detalii, puteți afla aici, dacă doriți să vă implicați și dumneavoastră.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie