Acasa Social Uităm să iubim! | Fetița de 12 ani, victima nepăsării noastre!

Uităm să iubim! | Fetița de 12 ani, victima nepăsării noastre!

de Mario Ernest Caloianu
0 comentarii

Fetița  de 12 ani, victima nepăsării noastre!
Uităm să iubim!
Monștri cu chip de oameni sau oameni cu chip de monștri?
Ce minte bolnavă poate plăsmui o astfel hidoșenie? Realitatea bate filmul pe toate planurile ficțiunii!
Nu știu dacă aș vrea să scriu despre acești criminali distorsionați psihic , dar aș vrea să vorbesc despre suferința simțită de către acest înger blestemat sa chinuiască pentru nemerniciile păcătoase ale societății de astăzi.

Acest copil sacrificat aproape biblic reconfirmă lipsa de implicare civica a societății nostre bolnave, preocupate de subiecte virtuale, lumi imaginare si importanța conceptelor A.I și chaturi care substituie mintea si nevoile umane.
Lipsiți de sensibilitate și preocupare pentru cei din jurul nostru, suntem atrași doar de evenimentele pline de scandal si intrigi fără să ne aplecăm asupra prevenției!
Uităm sa iubim!

Ana Maria, fetița de 12 ani al cărei cadavru a fost descoperit în lada unei canapele dintr-un apartament în București, este încă o victimă tribut plătită unei societăți din ce în ce mai alienate.

Mama fetei și concubinul acesteia, doi îndragostiți bolnavi, sunt încă un exemplu că în țara noastră mor copii, uciși de monștrii cu chip de om, și că nimic nu se mai schimbă. Dimpotrivă, pe zi ce trece este mai multă nepăsare și mai multă ignoranță, românii dezvoltând un mare apetit pentru stirile de acest gen. Le savurează, și își trăiesc viața mai departe, până la următoarul caz ce le va stârni din nou interesul, bolnav și el la rândul lui.

După ce pe cazul Caracal s-a așezat un strat gros de praf, acum capul de afiș al știrilor naționale este ținut de șocanta moarte a a Anei Maria, descoperită,  la câteva luni bune după ce a fost ucisă,  ascunsă atât de prost, într-o canapea și aflată într-o avansată stare de descopunere.

Ea nu a fost găsită pentru că i-ar fi păsat cuiva de ea, ci pentru că mirosul de cadavru devenise prea deranjant pentru ceilalți. Iată o  dovadă a implicării societății civile: în ultimul timp, noi, oamenii luăm atitudine doar în momentul în care ne este lezat interesul personal, nu mai empatizăm și nu mai acordăm atenție nevoilor sau suferinței celor din jur.

Înspre ce ne îndreptăm, unde vom ajunge și ce vom deveni?

Sursă foto:  Știrile Kanal D

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie