Acasa Educatie Exclusiv! Imaginile grupurilor sanitare de la I.C Petrescu – Ateliere, finalizate dar neinaugurate inca

Exclusiv! Imaginile grupurilor sanitare de la I.C Petrescu – Ateliere, finalizate dar neinaugurate inca

de Oana Diaconescu
0 comentarii

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Gazeta de  Stalpeni a intrat in posesia catorva fotografii din interiorul grupurilor sanitare amenajate in corpul vechi, denumit si „Ateliere”, al Liceului Tehnologic IC Petrescu  –  Stalpeni.

Imaginile vorbesc de la sine si se poate observa cu usurinta ca elevii si profesorii vor beneficicia de cele mai bune conditii igienico-sanitare, grupul sanitar de la Ateliere fiind dotat inclusiv cu rampa pentru persoanele cu dizabilitati si grup sanitar special pentru acestea.

Adrian Badulici, administratorul firmei constructor, SC ADIMAR CONSTRUCT SOLUTION SRL, a declarat pentru Gazeta de Stalpeni:

Am facut tot ce am putut. Nu a fost un proiect usor, pentru ca este foarte dificil sa construiesti intr-o cladire veche si sa te adaptezi modului cum ea a fost zidita in urma cu multi ani. Insa, sunt mandru de felul cum arata acum acest spatiu interior si de cum l-am transformat, avand in vedere ce am gasit aici”

Mentionam ca valoarea acestui obiectiv si anume „Amenajare grupuri sanitare si asigurarea  de utilitati a cestora la Liceul Tehnologic I C Petrescu   –  Ateliere , comuna  Stalpeni, Judetul Arges”, se ridica la suma de 197.573,94 lei, si are ca data de finalizare 17.11.2021.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][penci_image_gallery images=”5855,5859,5852,5853,5854,5856,5857,5858″ row_gap=”20px” col_gap=”20px” heading=”Imagini grup sanitar renovat la Liceul „I.C. Petrescu” din Stalpeni”][/vc_column][/vc_row]

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie