Acasa Educatie Elevii silitori au primit bursele de merit inainte de Paste

Elevii silitori au primit bursele de merit inainte de Paste

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Gazeta de Stalpeni v-a informat in legatura cu acordarea burselor de merit pentru elevii de la Liceul I C Peterscu aici.

Daca vestea ca elevii cu rezultate deosebite la invatatura vor beneficia de acesti bani , a fost o una buna, vestea si mai buna a venit joi, 29 aprilie 2021, cand cei 30 de copii au intrat in posesia lor.

Astfel, s-au acordat cate 175 lei fiecarui copil, bani aferenti lunilor februarie si martie, desi, cu totii stim ca semestrul I a inceput  in luna septembrie. Si normal ar fi fost ca elevii sa primeasca aceste burse retroactiv,  de la inceputul anului scolar.

Aceasta nelamurire este explicata de catre unele surse din conducerea Liceului Tehnologic I C Petrescu Stalpeni, astfel:

Bursele se acorda din semestrul II, dupa validarea situatiei scolare pe semestrul I, pentru clasele de inceput, respectiv a 5 – a si a 9 – a . Este corect sa se primeasca 75 lei pe luna  februarie pentru ca a fost si vacanta, si 100 lei pentru luna martie.

Va reamintim ca aceste burse de merit sunt alocate din fonduri virate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii scolilor din intreaga tara si nu din bugetul local. Care este sarac, dupa cum ni se tot spune.

Foto: Freepik

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie