Acasa Administratie După mult timp, Argeșul este, din nou, reprezentat în Guvernul României

După mult timp, Argeșul este, din nou, reprezentat în Guvernul României

de Oana Diaconescu
0 comentarii
femeie imbracata in rosu

De la Șerban Valeca încoace, Argeșul nu a mai avut niciun reprezentant în Guvernul României. Deși multe voci consideră  că Alina Gorghiu, actualul Ministru al Justiției, în calitate de președinte a filialei PNL Argeș este și reprezentantul argeșenilor  în Guvern, ea nu este originară de aici și nu a mai candidat pe listele electorale din Argeș.
Astăzi, deputata Simona Bucura Oprescu a fost propusă și votată pentru funcția de Ministru al Muncii, unde  îl va înlocui pe Marius Budăi.

Simona Bucura Oprescu are o experiența vastă în politică, practic nefăcând altceva  de-a lungul carierei sale.
Ea este un membru marcant al organizației PSD Arges, intrând în politică încă de la o vârstă fragedă. A fost votată parlamentar de Argeş pe listele PSD,  mai întâi la alegerile din 2012, apoi în 2016 şi 2020.

De asemenea, este preşedintele Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaţilor.  Numele ei a mai fost vehiculat pentru Ministerul Muncii la rotativa guvernamentală din luna iunie, însă conducerea PSD a decis atunci ca Marius Budăi să-şi continue mandatul. Nu pentru mult timp, deoarece scandalul azilelor din București, a întors situația în favoarea politicienei din Argeș.

 

Sursa foto: Ziarul din Muscel

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie