Acasa Pamflet DORMI LINIȘTIT, PLM VEGHEAZĂ PENTRU TINE

DORMI LINIȘTIT, PLM VEGHEAZĂ PENTRU TINE

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Pagina de Facebook a Poliției Locale Mioveni (denumirea prescurtată a instituției este PLM – n.r. ) este preferata mea. Cand nu am de ce râde, hop apare o postare care mă distrează maxim.

Aseară am aflat că eroii din PLM au acționat din nou, după ce anul trecut au mai stins un foc de maxim 50 de centimetri, cu niște găleți roșii, rămase probabil din campaniile când partidul oferea oamenilor găleți ca mită electorală.

De data asta au salvat de la incendiu o instituție școlară, care daca n-ar fi fost ei, ar fi ars din temelii. Nu ca i-ar mai călca cineva pragul…

Un copac din curtea școlii s-a aprins de la frig, vorba unui domn care a comentat postarea. Dar, cu promptitudinea caraceristică, angajații din PLM au intervenit acum cu două extinctoare, și au controlat incendiul până la sosirea pompierilor. Bine că nu și-au dat cu praf de extinctor în ochi!

Evident, au lichidat incendiul după ce s-au tras în poze, că așa le stă frumos eroilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Impresionată, cu lacrimi în ochi și tremurând de emoții, am și eu o umilă întrebare: DACĂ ARDEA ȘCOALA DE LA FĂGET, ȘOARECII UNDE AR MAI FI LOCUIT?

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie