Acasa Educatie Curtea de Argeș: LOCUL UNDE „DUMNEZEU ESTE IUBIRE” NU SUNT DOAR SIMPLE CUVINTE, CI FAPTE

Curtea de Argeș: LOCUL UNDE „DUMNEZEU ESTE IUBIRE” NU SUNT DOAR SIMPLE CUVINTE, CI FAPTE

de Oana Diaconescu
0 comentarii

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Asociația Umanitară DUMNEZEU ESTE IUBIRE a fost înființată în anul 1995 de către preotul Vasile Marinescu. De la începutul anului curent, conducerea ei a fost preluată de omul de cultură George Mitrache, devenind Asociație Cultural Umanitară.

Practic, George Mitrache editeză revista culturală Glasul Iubirii, în baza unui voluntariat, iar banii obținuți din vânzarea revistei și din alte donații sunt utilizati in folosul comunității și al persoanelor defavorizate.

Săptămâna aceasta s-a concretizat  acțiunea caritabilă „DONAȚIE DIN SUFLET DE REZERVIST” devenită deja tradițională.  Colonelul Laurențiu Domnișoru, președintele Filialei Județene Argeș „POSADA ” a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, impreună cu alte cadre militare, sunt oamenii care au  acordat de această dată sprijinul beneficiarilor de servicii sociale din proiectele Asociației Umanitare DUMNEZEU ESTE IUBIRE.

De-a lungul timpului,   asociația condusă de George Mitrache a ajutat  40 de familii defavorizate cărora le oferă periodic servicii sociale, haine,  alimente sau alte obiecte necesare, 10 copii nevoiași care zilnic erau serviti cu o masă caldă, și  alți 25 de elevi de gimnaziu și liceu, cu toții din având domiciliul în Curtea de Argeș sau în zonele limitrofe. În cadrul proiectului Școala paralelă,  acestora din urmă li se acordă pregătire școlară gratuită, în vederea promovării la orele de curs și a prevenirii abandonului școlar.[/vc_column_text][penci_image_gallery images=”7349,7350,7351,7352,7358,7359″ penci_img_size=”full” gallery_columns=”2″ row_gap=”20px” col_gap=”20px” heading=”Diaconul George Mitrache alături de oamenii pe care îi ajută constant”][/vc_column][/vc_row]

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie