Acasa Transparenta decizionala ACTUALITATE | Curtea de Apel trimite marca Topoloveni la stăpânul său de drept

ACTUALITATE | Curtea de Apel trimite marca Topoloveni la stăpânul său de drept

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Firma românească Sonimpex Topoloveni SRL câștigă în fața influențelor capitalului de origine libaneză deși,  cu ceva timp în urmă, un alt tribunal a lăsat Topoloveniul în borcanul „miresmelor arabe”.

Probabil din cauza „marocanilor” din porturile Mării Negre, rămași cu obiceiul securist de a cumpăra pe bani puțini tot ce era românesc, cu o pereche de blugi sau un video Sharp.

Dar se pare ca Adevărul a batut palma cu justiția românesacă și pune pe poziția bine-meritata valorile românești autentice!

După îndelungi procese, după timp, energie și nervi consumați în sălile de judecată, Curtea de Apel București a pronunțat un verdict ce dă speranțe firmei Sonimpex Topoloveni SRL, în lupta pe care o duce cu familia miliardarului libanez Mohammad Murad.

Știri din Muntenia a relatat despre conflictul sus menționat, în care se dispută folosirea pe etichetă a toponimului Topoloveni.

 

Sentința favorabilă de mai sus nu este singura victorie din ultima vreme a Bibianei Stanciulov, proprietara firmei ce produce Magiunul de Topoloveni. De asemenea, i s-a făcut dreptate într-o altă speță, aceea în care firma a fost amendată cu suma de 20.000 lei pentru că pe eticheta produselor nu era specificat ce conține oțetul folosit în procesul de fabricație.

Cu povestea cu oțetul a fost noaptea minții. Una este oțetul și alta este acidul acetic. Oțetul este natural, iar acidul acetic este chimic. Noi nu vindem oțet la sticlă, dar ANPC a considerat că se justifică amenda de 20.000 lei. I-am dat în judecată. La Topoloveni am pierdut, dar la Pitești am câștigat procesul.  – a declarat Bibiana Stanciulov pentru Știri din Muntenia

Aliniindu-se trendului în care antreprenorii români în loc să fie susținuți de stat, sunt puși în fața unor dificultăți ce par să îi dezarmeze, firma Sonimpex  Topoloveni SRL se confruntă și cu alte obstacole. Ca exemple  – eticheta NutriScore ce conține informații nutriționale despre alimente, interzisă si apoi reintrodusă de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor  în vânzarea alimentelor și taxele din ce în ce  mai mari ce trebuie plătite pentru comercializarea produselor.

Podusele de la Topoloveni se încadrează în categoria NutriScore A, iar ca demonstrație a faptului că românii preferă alimente autentice, de calitate, în curând Bibiana Stanciulov va inaugura un nou magazin în județul Argeș, la Pitești.

Foto descriptiv

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie