Acasa Social Costin Spânu, noul președinte al Federației Române de Darts

Costin Spânu, noul președinte al Federației Române de Darts

de Oana Diaconescu
1 comentarii

Avem destule motive să ne mândrim, pentru că începând cu această lună un argeșean de-al nostru a devenit președinte al unei federații sportive naționale. Este vorba despre Costin Laurențiu Spânu, omul care a pus Mioveniul pe harta internațională a practicanților de Darts, conducând Clubul Sportiv de Darts din Mioveni și fiind membru fondator al Federației Naționale de Darts, afiliată World Darts Federation.

Despre schimbările de la F. R. D.  aflăm din  comunicatul acesteia pe Facebook, in care se aduc aprecieri fostului președinte, Dragoș Dumitrescu, si este anunțată preluarea conducerii  de către  Costin Laurențiu Spânu.

Noul președinte are planuri mari și deja și-a stabilit o strategie nouă de abordare și noi obiective de îndeplinit:

În urma sedinței Adunării Generale a Federației Române de Darts , care a avut loc în data de 29.01.2022, și a unei selecții riguroase s-a decis ca  începând cu luna februarie 2022 , eu  să conduc destinele darts-ului din România.
Obiectivele pe care mi le-am stabilit sunt  promovarea acestui sport la nivelul întregii țări și atragerea a cât mai multe persoane care sa practice darts-ul la nivel competițional.
Aș vrea ca lumea să înțeleagă că Darts-ul nu este un joc în care două persoane aruncă niște săgeți ” ca să nimerescă ținta” , ci este extrem de  compex , fiind singurul sport în care se utilizează operațiile matematice de la prima aruncare și până la finalul jocului , este o activitate atât mentală cât și fizică , iar practicarea lui este benefică și relaxană din toate punctele de vedere –  a declarat Costin Spânu în exclusivitate pentru Stiri  din Muntenia 

Activitatea  Clubului Sportiv de Darts din Mioveni și competițiile organizate până în prezent sub managementul lui Costin Spânu sunt binecunoscute deja la nivel local.  Mai departe, toți practicanții de darts din țară au incredere că la nivel național istoria deja constuită a dartsului românesc va fi consolidată,  si se vor atinge noi și noi performanțe.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

Coman 3 februarie 2022 - 20:53

Putem sa ne mandrim cu activitatea domnului Costin Spanu si implicit cu noua functie in care sunt sigur ca isi va pune toată concentrarea si priceperea in dezvoltarea darts-lui in tara!

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie