Acasa Social PITEȘTI | Copil prăbușit de la etajul doi

PITEȘTI | Copil prăbușit de la etajul doi

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Un copil s-a prăbușit în această dimineață de la etajul doi al unui bloc din Pitești.

Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat să intervină în municipiul Pitești, str.Trandafirilor, în cazul unei persoane de aproximativ 13 ani, posibil căzută de la etajul doi al unui bloc.

Paramedicii ajunși la locul solicitării au preluat pacientul, acesta fiind conștient, iar în urma monitorizării îl transportă la spital.

A fost vorba despre o persoană de sex masculin, care a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism toracic. –  informează ISU Argeș

Și Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a informat că victima, în vârstă de 13 ani, a fost găsită conştientă. Poliţiştii Secţiei 1 Piteşti s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări.

UPDATE:

În ziua de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la înălțime, în zona unui bloc de locuințe din Pitești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești. Minorul în cauză, de 12 ani, a fost preluat de echipajele medicale în stare de conștientă, însă cu leziuni, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri. 

Din primele verificări, s-a stabilit că minorul ar fi căzut de la un apartament aflat la etajul al doilea, unde se afla cu acordul persoanelor ce locuiesc la respectiva adresă. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun. – informează IPJ ARGEȘ

 

 

FOTO DESCRIPTIV

Sursa foto: Freepik 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie