Acasa Sanatate Copiii cu vârste intre 12 si 15 ani se pot vaccina impotriva COVID 19

Copiii cu vârste intre 12 si 15 ani se pot vaccina impotriva COVID 19

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Ministerul Sanatatii ne-a dat vestea cea buna, pe pagina oficiala Facebook:

Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat astazi autorizarea vaccinului Covid 19 de la compania BioNThec Pfizer pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani.

De asemenea, este specificat faptul ca schema de vaccinare se va desfasura ca si la populatia adulta, dar va necesita acordul parintilor sau al tutorelui legal.

Intr-un articol din presa, dar si intr-un videoclip postat pe platforma Ro-Vaccinare, doctorul Valeriu Gheorgita, ofera detalii despre siguranta vaccinarii la copii si ne asigura ca, incepand cu saptamana viitoare, va fi posibil si in tara noastra.

Pentru copiii de la Stalpeni, cu varste intre 12 si 15 ani, aceasta poate fi o oportunitate. Va reamintim ca centrele de vaccinare din apropiere functioneaza la capacitate maxima, vaccinarea fiind posibila extrem de facil.

Personalul medical din comuna s-a implicat in campania de vaccinare oferind posibilitatea tuturor concetatenilor nostri de a primi dozele de vaccin necesare imunizarii. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa contactati medicul de familie si sa ii spuneti ca doriti sa primiti doza de vaccin care va va protejeaza de virusul SARS-COV. Iata cateva detalii de pe pagina Facebook „Cabinete Medicale Stalpeni”:

Oare in comuna Stalpeni mai sunt persoane doritoare sa se vaccineze? Am putea aduce vaccinul Johnson&Johnson, chiar si Pfizer, dar doar in masura in care avem lista cu cereri ptr vaccinare. In acest sens, va rog sa va adresati la cabinetul Stalpeni, la dnele asistente Tufeanu, Iancu G si Savulescu Camelia pentru a intocmi aceasta lista.

Sau scrieti si aici, prin messenger, numele, numarul de telefon si ce vaccin ati dori.
Nu conteaza la ce medic sunteti inscris.
Haideti sa scapam de aceasta boala, de masti si de restrictii!

Asadar, posibilitati de stopare a pandemiei Covid 19 avem, uneltele ni se pun la dispozitie, a scazut si varsta de vaccinare, mai ramane doar decizia fiecaruia dintre noi de a ne vaccina! Gratuit.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie