Acasa Educatie OLIMPIADA NAŢIONALĂ DE LIMBA RUSĂ MODERNĂ  | Comunicat de presă I.S.J. Argeș

OLIMPIADA NAŢIONALĂ DE LIMBA RUSĂ MODERNĂ  | Comunicat de presă I.S.J. Argeș

de Redactia
0 comentarii

OLIMPIADA NAŢIONALĂ DE LIMBA RUSĂ MODERNĂ     27-30 aprilie 2023

Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, alături de Şcoala Gimnazială ,,Ion Pillat” Piteşti, au fost gazdele OLIMPIADEI NAŢIONALE DE LIMBA RUSĂ MODERNĂ, ediţia 2023.

Organizatorii i-au primit cu braţele deschise şi cu o echipă valoroasă, inimoasă şi frumoasă, pe elevii participanţi, profesorii însoţitori, membrii Comisiei Centrale şi pe părinţi, desfăşurându-ne activităţile ca într-o mare familie de profesionişti.

Ne-a onorat să îi avem alături de noi, timp de 4 zile, pe cei mai buni elevi din ţară şi să le oferim câte un strop din ospitalitatea şi frumuseţile cu care se mândresc oraşul Piteşti şi judeţul Argeş.

Munca lor a fost răsplătită prin rezultatele obţinute, prin bucuria pe care au împărtăşit-o alături de echipa de organizare, prin lucrurile şi întâmplările frumoase pe care le-am trăit împreună.

Organizarea olimpiadei s-a bucurat de acelaşi succes pe care l-au avut şi cei 3 elevi argeşeni participanţi, care au obţinut două premii I şi un premiu II.

Îi felicităm pe toţi participanţii la Olimpiada Naţională de Limba Rusă Modernă şi le dorim să poarte în suflet şi în minte lumina succesului şi să o perpetueze cu aceeaşi pasiune!

Mulţumim partenerilor, colaboratorilor şi sponsorilor noştri pentru sprijinul acordat în desfăşurarea acestei competiţii şcolare naţionale!

Mulțumiri speciale domnului primar al Municipiului Pitești, Cristian Gentea, și domnilor directori ai SC SALUBRITATE 2000,  SC APĂ CANAL 2000 și PUBLITRANS 2000!


Sursa foto: Facebook

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie