Acasa Educatie Colind de Campioni

Colind de Campioni

de Redactia
0 comentarii
Sursa foto : Facebook

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mesajul Doamnei CARMEN NICOLESCU, director a Gradinitei cu Program Normal CAMPIONII –  Mioveni:
2021-un an greu…teribil de greu!
Am experimentat distantarea sociala, lucru de neimaginat pentru fiinta umana, definita ca individ social, a trebuit sa ne ascundem emotiile, bune sau rele sub masti de protectie, ne-am suspectat unii pe altii de transmiterea bolii care ne-a schimbat tuturor vietile, controversele ne-au polarizat, ne-au fost stricate rostul si randuielile.
          Cu toate astea dar si cu altele, multe nespuse, omenirea a trebuit sa continue.  Poate a fost testul prin care ni s-au verificat capacitatile de supravietuire si rezistenta ca specie.
…. Si , DA , ne-am ridicat,am invatat sa luptam pentru a ne recastiga vietile.
Dupa truditorii din spitale, una din cele mai grele perfide si tacute lupte s-a dus in educatie; Copii,parinti si dascali ascunsi in spatele ecranelor au demonstrat ca stiu si pot sa mearga inainte,  s-a cantat, s-a dansat,  s-a pictat, s-a zambit mult si s-au schimbat imbratisari.
In mediul virtual, desigur… N-a fost usor, dar ne-a iesit.  A fost ciudat, atat de ciudat ca am inventat cuvinte si emotii noi. Dar de asta…. suntem oameni…nu-i asa?
       Acum se apropie Craciunul -cea mai frumoasa sarbatoare a crestinatatii- si pe Mosul il asteapta copiii , ca asa e datina strabuna.
      Il asteapta si Campionii nostri dragi si Mosul o sa vina… cum sa nu vina? Niciodata n-a lipsit.
In pofida tuturor piedicilor si in ciuda lui COVID,  doamnele si copiii s-au pregatit si il asteapta cum stiu ei mai bine: cu bucurie, zarva, cantece si voie buna si cu daruri , multe daruri pentru ca ajutorul secret al Mosului a venit din partea gradinitei.
Parintii, ca-n povesti: cu un ochi au ras de bucurie, cu altul au plans de tristete ca nu i-au putut imbratisa pe cei mici decat din spatele ecranelor…Inca ne protejam, virusul ucigas e inca printre noi.
       Dar DA! ne-a iesit:  Mosul a ajuns, a impartit darurile, copiii au colindat, au dansat si ne-au umplut tuturor inimile de bucurie si speranta.
       Te-am invins, COVID…Sa nu uiti niciodata ca noi suntem Campioni iar tu nu ai ce sa mai cauti in vietile noastre!
Te asteptam cu bine,2022!
Sa ne aduci sanatate!
Sa ne aduci impreuna!
Sa ne aduci bucurie si speranta!
Campionii va ureaza:
         LA MULTI ANI!!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][penci_image_gallery images=”6341,6346,6345,6344,6343,6342,6340,6339,6338″ penci_img_size=”full” row_gap=”20px” heading=”Imagini de la Gradinita cu program Normal „Campionii„ Mioveni”][/vc_column][/vc_row]

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie