Acasa Transparenta decizionala George Simion a făcut alegerea corectă: | Ciprian Gentărău se dovedește un lider promițător

George Simion a făcut alegerea corectă: | Ciprian Gentărău se dovedește un lider promițător

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Alianța pentru Unirea Românilor Argeș a organizat Duminică 02.06.2024, ora 19:00, la  Mausoleul Mateiaș din Câmpulung Mușcel evenimentul de prezentare a candidaților pentru alegerile din data de 9 iunie.

 

Alături de Președintele AUR George Simion, Claudiu Târziu, Marius Lulea dar și alți europarlamentari, peste 2000 de argeșeni si-au susținut candidații la alegerile locale din Argeș.

Printre delegații, s-a facut remarcată prin organizare și prezență filiala AUR Coșești, condusă de antreprenorul Ciprian Gentărău, candidatul pentru funcția de primar al comunei.

De la prima vedere se poate observa că George Simion a făcut alegerea corectă atunci când a mizat pe Ciprian Gentărău, pentru Coșești.

George Simion, liderul partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), a mizat pe Ciprian Gentărău, un nume mai puțin cunoscut până de curând, dar care acum dovedește că are toate calitățile unui lider de succes și un politician cu un viitor promițător.

Vizionarismul lui George Simion

Decizia lui George Simion de a-l promova și sustine pe Ciprian Gentărău a fost inițial privită cu surprindere de unii membri ai alianței,  care nu vedeau în Gentărău decât un nou venit pe scena politică locală. Însă Simion, cunoscut pentru intuiția sa politică și capacitatea de a recunoaște potențialul în alții, a văzut dincolo de aparențe.

Calitățile lui Ciprian Gentărău

Gentărău a demonstrat rapid că încrederea acordată de Simion nu a fost una greșită. În doar câteva luni, acesta a reușit să se impună ca un lider cu viziune și determinare. Caracterizat printr-o retorică puternică, dar și printr-o abordare pragmatică a problemelor, Gentărău a câștigat respectul colegilor de partid și a oamenilor din comuna Coșești.

Abilități de Comunicare: Gentărău excelează în arta comunicării, reușind să transmită mesajele partidului într-un mod clar și convingător. Acest lucru a fost evident în aparițiile sale publice, unde a demonstrat că poate naviga cu ușurință printre întrebările dificile și poate susține punctele de vedere ale partidului cu argumente solide.

Leadership și Viziune: Un lider nu este doar cel care vorbește bine, ci și cel care are o viziune clară pentru viitor. Gentărău a propus inițiative și proiecte concrete pentru comuna sa, menite să aducă schimbări pozitive, ceea ce denotă o înțelegere profundă a nevoilor actuale ale Coșeștiului și o dorință sinceră de a contribui la dezvoltarea localității.

Când vrei să faci ceva măreț vei avea totdeauna dificultăți care vin numai să îți amintească cât să dai să ajungi sus.
Și atunci crede, crede, crede și nu te opri niciodată, ca să se știe că pe aici ai fost TU –  sunt cuvintele lui Ciprian Gentărău adresate colegilor săi din filiala AUR Coșesti

Integritate și Angajament: Un alt aspect important este integritatea lui Gentărău, care a fost constantă pe tot parcursul sau politic. Angajamentul său față de valorile și principiile promovate de AUR este vizibil în toate acțiunile sale, consolidând încrederea publicului în capacitatea sa de a rămâne fidel idealurilor sale.

Potențial de Dezvoltare

Pe măsură ce Gentărău continuă să se dezvolte în rolul său politic, devine evident că Simion a văzut în el nu doar un candidat de moment, ci un lider cu potențial pe termen lung. Gentărău are toate calitățile necesare pentru a crește și a evolua din punct de vedere politic.

Partidul AUR pare să își consolideze poziția și să atragă din ce în ce mai mulți susținători. La Coșești, AUR are acum șansa de a se afirma și mai puternic având în Ciprian Gentărău un pilon de încredere și un motor de dezvoltare continuă.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie