Acasa Educatie EDUCAȚIE | Cine-i tipul care i-a uimit pe cei de la IQ Battle?

EDUCAȚIE | Cine-i tipul care i-a uimit pe cei de la IQ Battle?

Ștefan ar trebui să fie model pentru toți liceenii României Educate a anului 2023

de Redactia
0 comentarii

Dacă nu ați văzut încă episodul 39 al show -lui  IQ Battle ei bine, nu trebuie să-l ratați, pentru că, de la minutul 9: 00 veți vedea un tip care ar trebui să fie model pentru toți liceenii României educate a anului 2023.

A răspuns fără dificultate întrebărilor de cultură generală, și, la final și-a ales ce premiu a vrut el, pentru că, da, prin educație orice om poate obține tot ce-și dorește! 

Cine-i tipul? Ștefan Iulian Diaconescu, un puști de 18 ani, cu ochi deștepți si look boem. Este elev în clasa a XI -a la Colegiul Național SPIRU HARET din București, la profilul Matematică-Informatică- Bilingv Engleză, și, aparent nu e conștient câtă putere, strălucire și inteligență se ascund în el.

Tot în el  se ascund multă muncă și numeroase succese în plan educativ, ore și ore de studiu ce l-au condus către participări la olimpiade naționale și concursuri de profil câștigate, la matematică, limba engleză si fizică. A participat la Olimpiada Națonală la Limba Engleză desfășurată la Pitești, și s-a clasat în primii cinci. Are planuri mari: să studieze limbile nordice și, cu siguranță vom mai auzi despre el!

Mi-a spus cu modestie:

Nu mă consider atât de interesant! Sunt onorat că m-ați contactat, dar, nu știu dacă sunt un subiect îndeajuns de bun pentru un articol de presă. Eu cred că articolele ar trebui păstrate pentru eroii naționali și alte figuri emblematice…

Ștefan Diaconescu și toți tinerii minunați ca el,  fac parte din acea categorie de minţi avansate, cu care societatea noastră încă se mândrește și care ne demonstrează, în fiecare zi, potențialul uriaș al generațiilor viitoare.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie