Acasa Eveniment Cine este polițistul erou din Argeș?

Cine este polițistul erou din Argeș?

El a salvat de la moarte un localnic, aplicându-i manevra Heimlich

de Oana Diaconescu
0 comentarii
politist erou in arges

Polițistul Alin Ștefan PERȘINARU de la Secția de Poliție Rurală Domnești, Argeș,  a devenit eroul zilei, după ce ieri a salvat de la moarte un localnic din comuna argeșeană Mușătești.

Polițistul care se afla , conform IPJ Argeșîn exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat agitație în zona unui local din Mușătești, iar când a verificat despre ce era vorba, a văzut un bărbat vârstnic care se învinețise la față și se ținea cu mâinile de gât”

Era vorba despre un bărbatul de aproximativ 70 de ani ce se înecase cu un mâncare.

Deznodâmântul a fost unul fericit, de aceasta dată,  datorită tânărului polițist.

Reamintim că începând cu septembrie 2022, prin colaborarea cu pompierii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, polițiștii argeșeni parcurg pregătiri pentru acordarea măsurilor de prim ajutor.

Agentul de poliție Alin Ștefan PERȘINARU a parcurs atât pregătirea cu pompierii argeșeni, în cursul lunii februarie 2023, cât și un modul de instruire pentru acordarea suportului vital de bază, în cadrul cursului de inițiere în carieră, parcurs în perioada august-noiembrie 2022, la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor ,,Nicolae Golescu” Slatina.

Îl felicitam pe colegul nostru pentru prezența de spirit și modul în care a acționat, și îi dorim să aibă cât mai multe intervenții reușite. –  IPJ Argeș

 

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie