Acasa Utilitati AJOFM ARGEȘ ORGANIZEAZĂ | BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI

AJOFM ARGEȘ ORGANIZEAZĂ | BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arges vă invita să participati in data de 27 octombrie 2023, la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENTI, eveniment care se adresează tuturor absolvenţilor de invătămant ai  promoţiei 2023, precum si altor categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc  să  își  schimbe  locul de muncă, după caz.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfasura in incinta  Salonului de evenimente  “Mirage Events”, din Pitesti, strada Victoriei, nr. 12B,  ( situat  in parcarea din spatele magazinului “Trivale”  Pitesti – fosta locatie Alcadibo) , cu incepere de la ora  09:30.

Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi il reprezintă creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre absolvenţi/solicitanţşi  agenţii economici.

Prin această măsură activă de combatare a şomajului  punem faţă în faţă cererea cu oferta astfel încât accesul pe piaţa muncii să fie cât mai uşor pentru  tinerii absolvenţi care se confrunta cu riscul de a nu-şi găsi locuri de muncă datorită  lipsei  de experienţă  în muncă.

Evenimentul va avea loc la nivel naţional şi reprezintă o oportunitate pentru angajatori cât şi pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesati  de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau, in ultima instanţă, să se re(orienteze) profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

 

Agenţii economici interesaţi pot confirma participarea pană in data de 25.10.2023, ora 14:00 si pot transmite  oferta de locuri de  muncă disponibile – Anexa 1A  ( cu specificaţia  Pentru  Bursă)  la secretariatul sediului   AJOFM  Arges din Pitesti,  str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail  claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro    sau   ajofm.ag@anofm.gov.ro;

Relaţii suplimentare privind participarea la bursă  pot fi obţinute la numerele de telefon 0248/222415 – tasta 2; 0761/103332, persoana de contact,  Claudian Baciu.

Participarea la acest eveniment este gratuită pentru toţi cei interesaţi.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie