Acasa Editorial Bâlciul de la Făget. Odă bucuriei și portofelelor golite crunt

Bâlciul de la Făget. Odă bucuriei și portofelelor golite crunt

Pentru un copil, o oră de distracție la Făget a costat cât o zi la Disneyland Paris

de Redactia
0 comentarii

Sărbătoarea Primăverii, Muncii și Bucuriei organizată cu mult fast la Făget și mediatizată intens de către Primăria Mioveni, a constituit pentru cei mai mulți dintre noi un mod interesant de a petrece ziua de 1 Mai.

Pentru o zi, zona de picnic din orașul nostru s-a transformat în ceva care, ne-a adus aminte, fără nicio nostaligie, de bâlciul de Sfânta Maria de la Piscani,  așa cum se desfășura pe vremuri, în toată splendoarea căruțelor cu coviltir.

Bâlci, bâlci, dar un bâlci de foarte mare lux. Pentru că, așa cu povestesc oamenii din oraș, prețurile au fost atât de mari, încât le-au putut concura lejer pe cele de la Disneyland Paris:

Toate distractiile pentru copii au avut pret unic 20 de lei 5 minute fie că era vorba de trambulină, tobogan gonflabil, tiribombă sau orice altceva .”Agentii economici” au fost pe japca totală. Un calcul simplu: dacă un copil voia sa se dea in toate scoteai din buzunar bani grei. Dacă mergeam la Disneyland dădeam 285 de lei dar aveam 8 ore de distractie. Aici o ora de distractie a costat 240 de lei.  –  M.N., 45 de ani

Și da, omul are dreptate. Detaliile rezervării biletelor pentru o zi la Disneyland le găsiti aici, dar și in fotografia de mai jos, din care reiese că prețul unui bilet este de 62  euro pentru un adult și 57 pentu un copil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie