Acasa Administratie AUR ARGEȘ: „Începând de ieri, PNL a murit. Mă gândesc, în județul Argeș, de unde sunt Brătienii…”

AUR ARGEȘ: „Începând de ieri, PNL a murit. Mă gândesc, în județul Argeș, de unde sunt Brătienii…”

de Oana Diaconescu
0 comentarii
„Am o veste proastă, românii sunt mai deștepți decât credeți dumneavoastră, dragi conducători” – Bogdan Velcescu, Coordonatorul filialei Argeș a AUR a clarificat ieri care  este punctul de vedere al partidului, legat de controversata comasare a alegerilor din acest an.

Detalii în video:

 

Pe de altă parte, Cătălin Teodorescu, posibil candidat AUR pentru una dintre poziții la viitoarele alegeri, a făcut o declarație destul de acidă:

Cu durere în suflet, vreau să fac un anunț funerar. Începând de ieri, PNL a murit. Mă gândesc, în județul Argeș, de unde sunt Brătienii, pe care cu toții i-am aclamat și sărbătorit, cât vor fi de înghesuiți în mormânt. Au ales acest demers de frica AUR. Ei sunt artizanii acestei comasări. Au fost convinși că nu fac un scor cu 1 în față. Toate sondajele îi dădeau cu o singură cifră. Dacă au dorit prin această comasare, este problema lor. PSD le-a făcut jocul pentru alte interese. Mă felicit că nu am acceptat revenirea în politică alături de PNL. Am fost cunoscut de către toți argeșenii ca un antipesedist convins. Am convingerea că românii au înțeles de ceea ce se întâmplă”

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie