Acasa Educatie CULTURĂ | Artista Maria Pană – debut în literatură

CULTURĂ | Artista Maria Pană – debut în literatură

Lansarea volumului "Bucăți de Dumnezeu", un regal cultural- artistic

de Oana Diaconescu
0 comentarii
La sfârșitul săptămânii trecute, în sala de festivități a Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” din Pitești a avut loc un  regal cultural-artistic, prilejuit de lansarea volumului de poezie „Bucăți de Dumnezeu„, semnat de îndrăgita interpretă de muzică populară Maria PANĂ.
Evenimentul a fost organizat de către Ioana ANTON, cunoscută realizatoare de emisiuni tv și moderat de către poeta Denisa POPESCU, membră a Uniunii Scriitorilor din România.
 În deschiderea evenimentului a avut loc o minunată prezentare de costume populare autentice, după care s-a desfășurat lansarea propriu-zisă a volumului de debut în literatură al artistei Maria PANĂ din Pitești.
Poeta Denisa POPESCU și publicistul George MITRACHE, realizatorul emisiunii „MOZAIC CULTURAL-ARTISTIC” de la SUPER TV ROMÂNIA, au prezentat cartea de versuri de factură religioasă a Mariei PANĂ.
În ultima parte a programului, mai mulți interpreți de muzică ușoară și populară au încântat auditoriul cu piese muzicale din repertoriul tradițional românesc.
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie