Acasa Educatie EDUCAȚIE | ARIPI DESCHISE SPRE LUMEA JOCULUI

EDUCAȚIE | ARIPI DESCHISE SPRE LUMEA JOCULUI

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Concursul sportiv de nivel preșcolar LUMEA JOCULUI organizat de GPP ARIPI DESCHISE din Pitești a ajuns în acest an la vârsta majoratului. De 18 ani, cadrele didactice oferă piticilor de grădiniță posibilitatea de a se întrece într-o competiție de nivel înalt.

ANA NODEA – PROFESOR G.P.P.  ARIPI DESCHISE  – COORDONATOR PROIECT

108 prichindei din 7 județe, împreună cu părinți, frați , bunici, cadre didactice și alți însoțitori și-au dat întâlnire la Sala Sporturilor din Pitești,  unde au demonstrat rezistență, curaj, fair play, spirit de competiție, spirit de echipă și bucurie.

Gazdele, echipa Grădiniței „Aripi Deschise’ și voluntarii, studenți piteșteni, nu au făcut rabat de la niciun efort.
Coordonatorii proiectului, doamnele profesoare Ana Nodea și  Irina Olteanu, alături de doamna director a GPP ARIPI DESCHISE, prof. Corina Postelnicescu au demonstrat și de această dată că standardele calității  în educație pot fi ridicate și păstrate, an de an, la un nivel înalt.

 

Proiectului „Lumea Jocului” i-au fost alături instituții și persoane fără sprijinul cărora lucrurile nu ar fi mers atât de bine:

  • Inspectoratul Școlar Județean Argeș – Inspector școlar general prof. Dumitru Tudosoiu, inspectori școlari Teodor Minciună, Minerva Rizea.
  • Primăria Municipiului Pitești – Primar Cristian Gentea, Consilier al Primarului Cristian Dumitru
  • Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București- Centrul Universitar Pitești – Departamentul Educație Fizica și Sport/ Departamentul de Asistență Medicală și Kinetoterapie: peste 40 de studenți coordonați de profesori excepționali, dedicați profesiei.
  • Asociația Sportul pentru Toți Argeș – Secretar general Constantin Sofian/ prof. Luiza Banu
  • Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș
  • Palatul Copiilor Pitești
  • CS Real Bradu Gymnastic Star
  • Ambulanța MEDI Pitești

Au fost acordate premii, concursul desfășurându-se în spiritul unei bune dispoziții molipsitoare. Preșcolarii participanți au promis că și la anul vor reveni cu  plăcere la Pitești,  în Lumea Jocului.

 

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie