Acasa Eveniment VIDEO! | ARGEȘ – Mașina și o anexă a casei s-au făcut scrum

VIDEO! | ARGEȘ – Mașina și o anexă a casei s-au făcut scrum

de Redactia
0 comentarii
În jurul orei 01:00, pompierii de la Detașamentul de Mioveni au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Dârmănești, sat Valea Nandrii. La locul evenimentului au ajuns trei echipaje cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, care au constat că flăcările se manifestau la aproximativ 200 mp dintr-o anexă gospodărească și la un autoturism. Nu au fost persoane care să aibă nevoie de intervenția paramedicilor SMURD, fiind vorba de pagube înregistrate în rândul celor depozitate în anexă. Exista pericol de propagare la întreaga anexă și la alte trei construcții învecinate, însă incendiul a fost oprit din dezvoltare. Cauza probabilă de izbucnire a fost folosirea focului deschis în spații închise. Incendiul a fost lichidat după aproape două ore și jumătate.

Pompienii argeșeni s-au luptat mai mult de două ore cu flăcările izbucnite într-o gospodărie comuna Dârmănești.

În jurul orei 01:00, pompierii de la Detașamentul de Mioveni au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Dârmănești, sat Valea Nandrii.
La locul evenimentului au ajuns trei echipaje cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, care au constat că flăcările se manifestau la aproximativ 200 mp dintr-o anexă gospodărească și la un autoturism.
Nu au fost persoane care să aibă nevoie de intervenția paramedicilor SMURD, fiind vorba de pagube înregistrate în rândul celor depozitate în anexă.
Exista pericol de propagare la întreaga anexă și la alte trei construcții învecinate, însă incendiul a fost oprit din dezvoltare.

 

Cauza probabilă de izbucnire a fost folosirea focului deschis în spații închise.
Incendiul a fost lichidat după aproape două ore și jumătate.  –  transmite ISU Argeș

Sursa: ISU Argeș

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie