Acasa Social Alexandru are nevoie de noi!

Alexandru are nevoie de noi!

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Alexandru Oprea este un copil frumos, de 17 ani, căruia viața ar trebui să-i zâmbească, și așa va fi dacă noi toți ne vom uni forțele și îl vom ajuta.

Un diagnostic crunt și greu de înțeles i-a  dat lui Alexandru peste cap toate planurile de viitor. De la patru ani suferă de o boală care are nevoie urgent de tratament chirurgical. Costurile operației sunt foarte mari, iar familia nu și pe poate permite.

Vă rog din suflet, ajutați-ne să strângem suma necesară pentru operația fiului meu.
Salut , mă numesc Alexandru, sunt din Câmpulung Muscel , am 17 ani , elev al Seminarului Teologic „Iustin Patriarhul”. Am fost diagnosticat de la 4 ani cu Scolioză toraco lombară , de curând am făcut niște investigații la accelași doctor după ce am observat deformarea coloanei din cauza pubertății și am primit un nou diagnostic respectiv Scolioză malformativă rigidă. Am fost anunțat că trebuie să mă operez relativ urgent deoarece deformarea comportă un risc neurologic crescut. Costurile operației ajung undeva la 20.000 – 22.000 de Euro + costurile recuperării. Părinții mei nu au venitul necesar pentru a achita operația și recuperarea. Fiind o situație urgentă, am nevoie de ajutorul vostru. Vă mulțumesc!
Beneficiarul Contului:Oprea Ludmil(Tatăl)
Cont :Ron : RO09OTPV270001544981RO01. Euro: RO63OTPV270001544981EU01
Număr telefon:0741 697 886 –  este rugămintea de ajutor postată de tatăl lui Alexandru pe Facebook 
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie