Acasa Social EMOȚIONANT | Aiurel – Povestea unui măgăruș norocos

EMOȚIONANT | Aiurel – Povestea unui măgăruș norocos

de Redactia
1 comentarii

De la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență România, aflăm o poveste emoționantă ce a avut loc la începutul noului an:

Daca ar fi fost 1 aprilie, poate am fi crezut că e o glumă, dar cum era 1 ianuarie, toată lumea a luat în serios apelul de urgență care anunța că un suflet trebuie salvat.
În câteva minute, pompierii au ajuns la locul cu pricina, unde, Aiurel,  un măgăruș „aiurit”, evident, rătăcindu-se de turmă, a căzut într-un canal de pe Aleea Primăverii, din municipiul Brad.
Răgetul disperat cu care măgărușul i-a întâmpinat pe colegii noștri, le-a dat numaidecât de înțeles că situația era gravă.
Și într-adevăr, în canalul îngust și plin cu apă, Aiurel se zbătea între viață și moarte.
Cu accesoriile din dotarea autospecialei, salvatorii l-au asigurat cum au putut mai bine, pentru a nu mai exista pericolul de înec, iar apoi, în scurt timp au reușit să-l extragă în siguranță.
Spre surprinderea colegilor noștri, deși Aiurel era ud leoarcă, epuizat și bulversat de cele întâmplate, nu a încercat să fugă, ci preț de câteva minute s-a cuibărit fără nicio teamă în brațele lor.
Aceștia au așteptat ca puiul de măgar să-și tragă sufletul, l-au dezmierdat și apoi l-au ghidat încet, încet, până la turma sa.
Și uite așa, viața lui Aiurel a reintrat pe făgașul normal, însă pățania lui din prima zi a noului an va rămâne în mod cert în amintirea multora dintre noi, fiind una dintre cele mai neașteptate situații cu care ne-am confruntat și care a avut un final așa cum ne-am dorit!
Text și foto: ISU Hunedoara
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

PAMFLET | Nici presa și nici salvatorii nu mai sunt ce au fost odată | Stiri din Muntenia 3 ianuarie 2023 - 13:12

[…] ianuarie 2023 NEWS PAMFLET | Nici presa și nici salvatorii nu mai sunt ce au fost odată EMOȚIONANT | Aiurel – Povestea unui măgăruș norocos Mii de tone de gunoi sosite din Vestul Europei au fost oprite la granița României… […]

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie