Acasa Politica ALIN SANDU, SINGURUL PRIMAR AUR DIN ROMÂNIA | A organizat cu succes festivalul Trofeul Tineretii

ALIN SANDU, SINGURUL PRIMAR AUR DIN ROMÂNIA | A organizat cu succes festivalul Trofeul Tineretii

de Oana Diaconescu
0 comentarii
organizatorii festivalului Trofeul Tineretii

Trofeul Tinereții Amara este un festival de muzică ușoară românească, ce are loc anual începând cu anul 1968, fiind considerat de cunoscători, al doilea ca importanță după cel de la Mamaia. El durează de obicei două zile și are loc în orașul Amara din județul Ialomița.

Primarul orașului Amara, singurul primar AUR din România,  Alin Sorin Sandu, a fost gazda Trofeului Tinereții al festivalului menționat mai sus.

La acest eveniment fost prezenți invitați de marcă din conducerea AUR, cum ar fi Marius Lulea, prim-vicepreședitele AUR, Silviu Oancea – Coordonator Ialomita, Gheorghe Cătălin – Coordonator Ialomița, Antonio Andrușceac (liderul  grupului parlamentar AUR), Rafael Gheorghe –  secretar general  AUR Ialomița, Ghinea Valentin – Mărculești, Lupea Relu –  Manasia, precum și un număr important de membri AUR.

Festivalul nu a fost politizat de către AUR, desi Consiliul Județean Ialomița, partener în organizarea evenimentului, în frunte cu Marian Pavel, a afișat atitudinea nevoii de recunoștință pentru participare și implicare, uitând faptul că cei direct implicați sunt cetațenii orasului Amara și ai judetului Ialomița, costurile fiind plătite din taxele și impozitele lor!

De maximă importanță și demnă de toată atenția este prezența la acest eveniment a  domnului Mario Ernest Caloianu, fostul deputat și lider politic al judetului Ialomița. Suntem curioși care va fi implicarea acestuia în organizația AUR Ialomița…

În cercuri restânse, “gurile” vorbesc că acesta face parte din AUR de ceva vreme, însă prezența sa publică a fost remarcată în Ialomița abia acum.

Se va întoarce în politică aderând la doctrina lui George Simion…?

Vom vedea!

Va urma…

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie