Acasa Eveniment A furat și a fost prins de polițiști

A furat și a fost prins de polițiști

de Redactia
0 comentarii
Hoț prins de polițiști
Reținut pentru furt calificat
În ziua de 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au identificat și reținut un bărbat.
Din cercetări s-a stabilit că în perioada 22 iulie – 07 octombrie a.c., un bărbat, de 70 de ani, din Rucăr, ar fi pătruns prin efracție într-o casă de vacanță, provocând distrugeri la o ușă și un geam, și sustrăgând două saltele și un televizor
Valoarea prejudiciului a fost estimat la aproximativ 2.000 de lei.
În ziua de 16 octombrie a.c., _în baza autorizării din partea instanței competente, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința persoanei în cauză, descoperind bunurile ce fac obiectul infracțiunii.
În aceeași zi, după administrarea probatoriului, bărbatul de 70 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.
În cursul zilei de astăzi, 17 octombrie, față de cel în cauză a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”- Comunicat de presă IPJ ARGEȘ
Sursa foto:captură video IPJ ARGEȘ
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie