Acasa Educatie 3000 de sindicaliști din Educație își vor striga nemulțumirile, mâine, la Pitești

3000 de sindicaliști din Educație își vor striga nemulțumirile, mâine, la Pitești

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Mâine, sindicaliștii din învăţământ vor organiza un protest de amploare la Pitești. Locul de întâlnire al dascălilor argeșeni este sediul ISJ Argeș, de unde vor porni către Piața Vasile Milea. Conform liderilor de sindicat,  se preconizează ca vor participa aproximativ 3000 de profesori.

Conform cadrului legal în vigoare, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș are obligația de a asigura măsurile de ordine și siguranță publică la această manifestație, pentru siguranța participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Pentru acest lucru, Jandarmeria Argeș beneficiază de sprijinul celorlalte structuri ale M.A.I..

Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș va relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorul, astfel încât să fie luate toate măsurile adecvate pentru siguranța protestatarilor, dar și a celorlalți cetățeni. –  transmite IJJ Arges într-un comunicat de presă

Dincolo de chestiunile organizatorice, angajații din învățământ din Argeș solidarizează cu colegii lor din întreaga țară. Își doresc ca  vocea să le fie auzită, într-un final, de către decidenții de la București. S-au săturat să fie puși în situația de a nu reuși să-si desfăsoare corect activitatea, din cauza lipsurilor materiale și s-au săturat să sacrifice pe altarul profesiei, bani și timp din bugetul propriilor familii.

Ei sunt conștienți că uneori munca le este subapreciată, că imaginea sistemului public de educație din România a fost alterată enorm în ultimii ani, dar acum sunt hotărâți să meargă până la capăt în demersul lor.

 

Sursa foto: Facebook

 

 

 

 

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie