Acasa Social 2023 – Anul Iepurelui Negru de Apă

2023 – Anul Iepurelui Negru de Apă

(22 ianuarie 2023 – 9 februarie 2024)

de Redactia
0 comentarii

Conform horoscopului chinezesc anul 2023 va începe pe 22 ianuarie 2023 și se va încheia pe 9 februarie 2024.

În această perioadă ne vom afla sub guvernarea Iepurelui de Apă. Negru va fi culoarea predominantă, dar, întrucât planeta guvernatoare a anului 2023 va fi Venus, printre culorile norocoase ale anului se vor numara inclusiv bleu si albastru.

Anul Iepurelui de Apă va fi o perioada linistită și armonioasă, pentru că și Iepurele este un animalut blând, pufos si afectuos. Iepurii sunt familisti și se dedică mult celor dragi, prin urmare, în acest an trebuie să acordați mai multă atenție persoanelor apropiate. Venus va contribui, la randul ei, la schimbări plăcute pe plan personal și pentru multe zodii va fi o perioadă favorabilă pentru căsătorie sau nașterea unui copil. Apa, fiind un element flexibil, va ajuta la solutionarea diplomatică a oricăror neînțelegeri și conflicte. –  potrivit horoscopurania.ro

 

În 2023, anul Iepurelui de Apă,  multe  evenimente  se pot produce în viata zodiilor. Maoritatea vor avea un impact pozitiv, iar în cazul în care urmează să vă confruntati cu dificultati, astrele vă vor îndruma pe calea cea bună ca să fiți perfect pregătiți pentru a depași cu bine orice situație.

 

Foto descriptiv

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie